suklaatehdas, peppe ja mette

Pieni Suklaatehdas Porvoo syntyi vuonna 2005 keittiömestari Peter Westerlundin intohimosta suklaaseen. Hän halusi tarjota asiakkailleen suklaata, joka on valmistettu paikan päällä puhtaista ja parhaista raaka-aineista ilman lisä- tai säilöntäaineita. Tällä reseptillä Pieni Suklaatehdas toimi menestyksekkäästi 12 vuotta, ja oli suosittu vierailukohde vanhassa Porvoossa.

Vuonna 2017 puhaltavat uudet tuulet ja suklaatehdas on siirtänyt toimintansa Porvoon Taidetehtaalle. Uudet toimitilat soveltuvat paremmin tuotannon tarpeisiin varsinkin nyt, kun tuotannossa keskitytään suklaan valmistamiseen kaakaopavuista saakka. Tärkeimmät kriteerit tuotteille ovat edelleen ekologisuus, eettisyys ja puhtaus. Yrityksen toiminta on läpinäkyvää, ja tuotantotiloihin järjestetään tehdasvierailuja jolloin pääsee katsomaan miten suklaata valmistetaan pienimuotoisesti. Tiloissa on myös mahdollista järjestää erilaisia muita tapahtumia esim. suklaatastingeja ja alaan liittyviä kursseja.

Pienen Suklaatehtaan tuotteita myy vanhassa Porvoossa Siirtomaatavaraliike Skafferi Jokikadulla. Verkkokauppamme toimii aina kun herkututtaa!