Kiitos!

posted in: Tapahtumia | 0

Kiitos kaikille!

Olen melko nöyrä ja kiitollinen poika kaikkien näiden 12 vuoden jälkeen. Kun vuonna 2005 aloin valmistamaan suklaata ja suklaatuotteita Kirkkotorilla Porvoon vanhassa kaupungissa, en osannut villeimmissä ajatuksissanikaan kuvitella mihin se johtaa. Pikkuruisen tehtaani suosio on alusta saakka ollut käsittämätöntä, ja suurin ja isoin kiitos siitä kuuluu teille hyvät asiakkaani. Ilman teitä Pieni Suklaatehdas ei olisi mitään.

Tehtaan perustamisesta saakka tarkoitukseni on ollut valmistaa suklaata itse kaakaopavuista. Myymälä ja sen suosio kuitenkin veivät paljon aikaani, ja suklaan valmistus jäi vähemmällä. Aina välillä pihistin kuitenkin aikaa myös suklaan valmistukselle ja vuosien aikana tuli tehtyä jos jonkinlaisia kokeiluja. Toiset enemmän ja toiset vähemmän onnistuneita. Kun Pieni Suklaatehdas täytti kymmenen vuotta päätin, että nyt tai ei koskaan. Heittäydyin yhä enemmän suklaan valmistuksen pariin, ja se vei mennessään. Olin antanut sille pikkusormen ja se vei koko miehen!

Ei ollut helppo päätös luopua kaupasta, jossa olen viettänyt lukuisia antoisia hetkiä keskustellen asiakkaiden kanssa suklaasta, ja elämästä. Mutta välillä on vain hypättävä kyytiin vaikka ei päämäärä olisikaan selvillä. Se on sitä elämän ihanuutta. Uskallusta, onnen ja odotuksen tunnetta vatsassa.

Kiitos vielä kaikille näistä vuosista ja kaikesta tuesta jota olen saanut nyt uuden edessä. Vaikka kauppa sulkeutuu, tapahtuu uusissa tiloissamme Porvoon Taidetehtaalla kaikkea kivaa! Seuraa Facebookissa ja verkkosivuillamme mihin kaikkeen voit osallistua.

Tapahtumakalenterin löydät täältä:

Tehtaalla tapahtuu!

Tehtaalla tavataan!

peppePeppe vuonna 2005!