Pieni kauppamme sulkeutuu!

posted in: Tapahtumia | 0
Vuodesta 2005 Pieni Suklaatehdas Porvoon tuotanto ja pikkuruinen kauppa ovat sijainneet vanhassa Porvoossa, Tuomiokirkon kupeessa. Asiakkaat ovat saaneet nauttia käsintehdyistä suklaatryffeleistä ja -konvehdeista, suklaalevyistä, kakuista, kekseistä ja kaikenlaisesta muusta herkullisesta suklaasta. Asiakkaat ovat saaneet palvelua seitsemän päivää viikossa, vuoden ympäri. Muutamaa pyhäpäivää lukuunottamatta. Pieni Suklaatehdas Porvoo, Peter Westerlund ja ihanat apulaiset ovat puolestaan saaneet nauttia sellaisesta suosiosta, jota ei olisi osannut edes villeimmissä unissa ajatella.

Kiitos siitä kuuluu ihanille asiakkaille, niin paikallisille kuin kauempaakin tulleille. Olemme nauttineet jokaisesta hetkestä!
Kaupan pidon ja tuotteiden valmistuksen lomassa Peter Westerlund on valmistanut suklaata kaakaopavuista. Viime vuosina ns. bean to bar suklaan valmistus on vienyt enemmän ja enemmän aikaa, ja osoittautunut pieneksi menestykseksi. Koska vuorokaudessa on vain 24 tuntia, joutui Peter katsomaan totuutta silmiin ja myöntämään, että kaikkeen ei meidän supermiehemmekään pysty. Pikkuinen kauppa sulkeutuu joulun jälkeen. Nyt on siis aika nauttia viimeiset herkut Kirkkotorilta!

Porvoon kaupunki saa myös pian uudet omistajat Kirkkotorin kiinteistölle, ja sen myötä kiinteistö toivottavasti kovasti tarvitsemansa peruskorjauksen.

Ensi vuonna puhaltavatkin uudet tuulet! Kauan kaivattu verkkokauppa on jo avattu, ja suklaata on lähtenyt maailmalle myös jälleenmyyntiin. Uusissa tiloissa tapahtuu! Mutta mitä, ja missä? Pysy kuulolla ja seuraa meitä!

VERKKOKAUPPAAN