Taidetehdas se on!

posted in: Tapahtumia | 0

Taidetehdas se on!

Pieni Suklaatehdas Porvoo muuttaa uusiin toimitiloihin Porvoon Taidetehtaalle helmikuussa! Uudet toimitilat sijaitsevat tehdasrakennuksen vanhassa osassa osoitteessa Läntinen Aleksanterinkatu 1. Me Pienessä Suklaatehtaassa iloitsemme uusista tiloista, joissa pääsemme toteuttamaan monia sellaisia asioita joihin vanhat tilat eivät mukautuneet. Useat uudet jutut ovat sellaisia joita asiakkaamme ovat vuosia meiltä pyytäneet, mutta emme ole pystyneet niitä toteuttamaan nimenomaan tilanpuutteen takia.
Uusissa tiloissa tapahtuu mm.:
Oletko syönyt Pienen Suklaatehtaan käsintehtyjä tryffeleitä ja konvehteja? Mmmm, herkullisia?Haluatko oppia tekemään niitä itse? Pian se on mahdollista! Peter Westerlund avaa salaiset reseptinsä ja opettaa kaikki halukkaat valmistamaan itse herkullisia suklaatryffeleitä! Suklaakurssit alkavat heti kun muuttohommista selvitään, toivottavasti jo maaliskuussa!
Haluatko nähdä miten suklaata valmistetaan ihan kaakaopavuista lähtien? Tehdasvierailut alkavat myös heti kun tuotanto on saatu siirrettyä uusiin tiloihin!
Lisäksi tulossa mm. suklaa tastingejä ja suklaasynttäreitä! Seuraa Facebookissa ja nettisivuillamme mitä kaikkea pienessä tehtaassa tuleekaan tapahtumaan!

taidetehdas ja peppePeppe roudaa kaakaopapuja tehtaalle!