Tule suklaatehtaalle!

posted in: Tapahtumia | 0

Tieto on jakamista varten! – Tule Suklaatehtaalle oppimaan

Suklaatehtaan muutto uusiin tiloihin alkaa olla loppusuoralla ja tilat valmiina ottamaan vastaan niin vierailijat, maistelijat, oppijat kuin juhlijatkin!
Tehtaan aikaisemmat tilat eivät taipuneet tapahtumien järjestelyyn, mutta nyt uusissa tiloissa pääsee katsomaan ja kokemaan suklaan valmistusta, sekä opettelemaan miten herkullisia suklaatryffeleitä voi valmistaa itse. Tai tule suklaatehtaalle viettämään synttärijuhlia!

Tapahtumia

Tehdasvierailulla pääsee kurkistamaan tuotannon puolelle ihmettelemään miten suklaata valmistetaan pienimuotoisesti. Kierroksen päätteeksi saa maistaa meillä valmistettua suklaata.
Suklaatasting vie syvälle suklaan maailmaan. Maistamme eri pavuista valmistettuja suklaita ja konvehteja, ja lisäksi tulee tietoa suklaasta ja suklaan valmistuksesta. Käymme tietenkin myös kurkkaamassa tuotannon puolelle, jossa suklaamme valmistuvat.
Tieto on jakamista varten, sanoo Peter ja opettaa kaikkia halukkaita valmistamaan itse suklaatryffeleitä. Vuosien kokemuksella hän kertoo parhaimmat vinkit, sekä jakaa omia reseptejä kokeiltavaksi. Suklaakurssilaiset pääsevät myös käymään tuotannon puolella katsomassa miten meillä valmistetaan suklaata kaakaopavuista. Lisäksi tulee paljon tietoa suklaasta ja sen valmistuksesta, ja osallistujat pääsevät tietenkin esittämään omia kysymyksiään.
Suklaajuhlat ovat varma menestys! Joskus on vaikea keksiä missä juhlat järjestäisi. Mitäpä jos kokeilisit suklaatehdasta! Suklaajuhlien päähenkilö on tietenkin suklaalähde johon voi dipata kaikenlaisia herkkuja. Juhlijat pääsevät myös tuotannon puolelle valamaan oman suklaalevynsä ja koristelemaan sen valitsemillaan koristeilla. Suklaalevyn saa tottakai viedä mukanaan kotiin!

TEHTAALLA TAPAHTUU!

suklaalevypino