Uutta kohti!

posted in: Tapahtumia | 0

Uutta kohti mennään ensi vuonna!

Tiedätkö se tunteen kun asiat loksahtavat paikoilleen? Meille kävi viimeksi näin kun uudet toimitilat tupsahtivat eteemme marraskuussa.

Pikkuruinen myymälämme Kirkkotorilla sulkeutuu joulun jälkeen, mutta tuotannon piti jatkua samoissa tiloissa edelleenkin. Vaan kuinkas sitten kävikään.
Jo pitkään ihastelemamme toimitilat tupsahtivat eteemme ja ennen kuin huomasimmekaan, olimme käyneet katsomassa tilat, ihastuneet niihin entisestään, ja ottaneet ne omaksi! Asioilla on taipumus mennä oikeaan suuntaan kun uskaltaa itse olla avoin ja rohkea. Uudet tilamme soveltuvat kaikkeen siihen mihin vanhat eivät taipuneet.

Nyt nautimme viimeisistä hetkistä Kirkkotorilla. Kaksitoista kesää, kaksitoista joulua. On hyvä aloittaa uutta kun vanha vielä tuntuu kivalta. Tiedätkö myös sen tunteen kun odottaa jotain uutta ja ihanaa? Se tunne on onni, ja se tuntuu vatsanpohjassa saakka. Tammikuussa julkaisemme enemmän infoa siitä, mitä uusissa tiloissa tulee tapahtumaan. Tapaamisiin siis uusien kujeiden merkeissä ensi vuonna uusissa tiloissa! Ihanaa joulun aikaa kaikille!

peppe

Peppe uuden toimitilan edessä