Näytetään kaikki 7 tulosta

 • Kuusi 60% suklaa

  Kuusi 60%

  7,50 
  Kuusi 60% kuusenneulasilla maustettu tummasuklaa

  Brasialaiset kaakaopavut ja porvoolaiset kuusenneulaset ne yhteen sopii! Kivimyllyssä Porvoon Tarmolassa valmistuu raikas tummasuklaaherkku.

  Vegaaninen. Gluteeniton.

   

 • Kuusi 45% suklaa

  Kuusi 45%

  7,50 

  Kuusi 45%

  Kuusi 45% on kuusenneulasilla maustettu raikkaan makuinen maitosuklaa. Kivimyllyssä valmistettu brasilialaisista kaakaopavuista ja porvoolaisista kuusenneulasista.

  hopeamitalibronze medal

 • Licorice 65 % lakritsisuklaa

  Licorice 65%

  7,50 

  Licorice 65% bean-to-bar suklaa on syntymästään saakka ollut varsinainen suosikki, ja se on useasti palkittu kansainvälisissä suklaakilpailuissa. International Chocolate Awards, Academy of Chocolate.

  Sisältää: ekologinen madagascarilainen kaakaopapu, ekologinen ruokosokeri, lakritsijuuri

 • Smokey Brazil 45%

  Smokey Brazil 45%

  7,50 
  Smokey Brazil 45%

  Erilainen suklaanautinto! Kokeile itse miten pyökkisavu ja brasilialainen kaakaopapu sopivat yhteen meidän ihanassa lempeän makuisessa maitosuklaassa!

 • Brazil 70% suklaalevy

  Brazil 70%

  7,50 

  Brazil 70% Brazil 70% on bean to bar suklaasarjamme tumma maidoton suklaa. Täyteläisen forastero kaakaopavun maku on vivahteikas ja aromikas, ja todellinen tumma nautinto jokaisella suupalalla! Valmistamme suklaan pienessä tehtaassamme alusta asti. Paahdamme ekologiset ja direct tradella meille saapuneet kaakaopavut ja jauhamme ne. Ihana suklaamassa saa valmistua myllyssä useiden päivien ajan. Varastoimme valmista suklaata vielä pitkään, usein…

 • Madagascar suklaa 60%

  Madagascar 60%

  7,50 

  Madagascar 60% Madagascar 60% on bean to bar suklaasarjamme keskitumma maidoton suklaa. Pirteän trinitario kaakaopavun vivahteikas ja aromikas maku on nautinto jokaisella suupalalla! Valmistamme suklaan pienessä tehtaassamme alusta asti. Paahdamme ekologiset ja direct tradella meille saapuneet kaakaopavut ja jauhamme ne. Ihana suklaamassa saa valmistua myllyssä useiden päivien ajan. Varastoimme valmista suklaata vielä pitkään, usein kuukausien ajan,…

 • Madagaskar suklaa 40%

  Madagascar 40%

  7,50 

  Madagascar 40%, kansainvälisesti palkittu pehmeän makuinen tumma maitosuklaa. Tämä suklaa valmistetaan trinitario kaakaopavuista pienessä suklaatehtaassamme Porvoon Tarmolassa.

  winner18