Näytetään kaikki 9 tulosta

 • chocolate bar

  Fiji 80%

  6,50 

  Fiji 80% palkittiin vuonna 2022 kansainvälisessä Academy of Chocolate kilpailussa kultamitalilla. Se on suuri kunnia pienelle käsityöpajalle, ja tälle ihanan punaviinimäisen aromin omaavalle bean to bar suklaallemme.

 • lakritsi maitosuklaa

  Lakritsi 50%

  6,50 

  Lakritsi 50% on palkittu, ihanan kermainen maitosuklaa. Aito lakritsijuuri ja kivimyllyssä jauhetut madagascarilaiset kaakaopavut tekevät tästä maitosuklaaherkusta varsinaisen klassikon.

 • kuusi tummasuklaalevy

  Kuusi 60%

  6,50 
  Kuusi 60% kuusenneulasilla maustettu tummasuklaa

  Brasialaiset kaakaopavut ja porvoolaiset kuusenneulaset ne yhteen sopii! Kivimyllyssä Porvoon Tarmolassa valmistuu raikas tummasuklaaherkku.

  Vegaaninen. Gluteeniton.

   

 • kuusi maitosuklaalevy

  Kuusi 45%

  6,50 

  Kuusi 45%

  Kuusi 45% on kuusenneulasilla maustettu raikkaan makuinen maitosuklaa. Kivimyllyssä valmistettu brasilialaisista kaakaopavuista ja porvoolaisista kuusenneulasista.

  hopeamitalibronze medal

 • lakritsi tummasuklaa

  Licorice 65%

  6,50 

  Licorice 65% bean-to-bar suklaa on syntymästään saakka ollut varsinainen suosikki, ja se on useasti palkittu kansainvälisissä suklaakilpailuissa. International Chocolate Awards, Academy of Chocolate.

  Sisältää: ekologinen madagascarilainen kaakaopapu, ekologinen ruokosokeri, lakritsijuuri

 • savu maitosuklaa

  Smokey Brazil 45%

  6,50 
  Smokey Brazil 45%

  Erilainen suklaanautinto! Kokeile itse miten pyökkisavu ja brasilialainen kaakaopapu sopivat yhteen meidän ihanassa lempeän makuisessa maitosuklaassa!

 • brazil tummasuklaalevy

  Brazil 70%

  6,50 

  Brazil 70% on bean to bar sarjamme palkittu tummasuklaa. Ihanan täyteläinen ja maanläheinen. Todellinen tumma nautinto jokaisella suupalalla!

 • madagascar tummasuklaalevy

  Madagascar 60%

  6,50 

  Madagascar 60% on bean to bar suklaasarjamme keskitumma pirteän vivahteikas ja aromikas maidoton suklaa. Herkkua joka pala!

 • madagascar maitosuklaalevy

  Madagascar 40%

  6,50 

  Madagascar 40%, kansainvälisesti palkittu pehmeän makuinen tumma maitosuklaa. Tämä suklaa valmistetaan trinitario kaakaopavuista pienessä suklaatehtaassamme Porvoon Tarmolassa.

  winner18