tilaus- ja toimitusehdot

Verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 1.9.2021 alkaen

Yleistä verkkokaupasta
Verkkokaupan tuotteita myy yritys Pieni Suklaatehdas Porvoo, y-tunnus 1969043-5.
Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle.
Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Yrityksen tiedot
Pieni Suklaatehdas Porvoo (y-tunnus 1969043-5)
Teollisuustie 15
06100 Porvoo
FINLAND

Tilaaminen
Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.suklaatehdas.com ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta voit tarkastaa tilauksen sisällön.

Maksupalvelutarjoaja
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan. Tutustu myös Paytrailin tietosuojaselosteisiin.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Toimitusaika
Mikäli tilaus saapuu meille maanantaina ennen klo 12, se ehtii vielä saman viikon toimitukseen. Emme postita tuotteita to-su. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan suklaatehdas.com verkkokaupan sivuilla.

Toimitustapa ja toimituskulut
Voit itse valita mieluisan toimitustavan ja toimituspaikan tilauksellesi. Tilauksesi toimituskulut näet valintasi jälkeen. Toimitamme tilaukset pääsääntöisesti postipakettina tai matkahuollon pakettina. Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut.

Suomessa:
Tilaus toimitetaan asiakkaan valitsemaan toimipisteeseen, josta lähetyksen saa lunastettua saapumisilmoitusta vastaan.
Ilmaiset toimituskulut kun tilauksesi ylittää 50€. HUOM! Tämä koskee ainoastaan Suomeen toimitettavia tilauksia. Valitse ilmainen toimitus kun tilauksesi loppusumma ylittää 50€.

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut.

Tuotteiden säilyvyys
Tuotteeseen on merkitty parasta ennen -päiväys. Suklaan maku on parhaimmillaan huoneenlämpöisenä ja suositeltu säilytys lämpötila on +14 – +20. Tuotteet tulee suojata voimakkailta hajuilta, mauilta ja valolta.

Vaihto- ja palautusehdot
Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.
Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:
• asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
• pankkitilinumerosi
• sekä kopio tilausvahvistuksesta

Palautusosoite:
Pieni Suklaatehdas Porvoo
Teollisuustie 15
06100 Porvoo
Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta
Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen pieni(at)suklaatehdas.com tai postitse:
Pieni Suklaatehdas Porvoo
Teollisuustie 15
06100 Porvoo
Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.
HUOM! Noutamatta jätetyt tilaukset hävitetään. Niitä ei lähetetä uudelleen.

Muuta
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.
Pieni Suklaatehdas Porvoo käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
Pieni Suklaatehdas Porvoo sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.